tisdag 10 november 2009

Härliga Odd Molly


Kolla vad som kom med posten idag. Hand cream och lip balm. Me like. . .

5 kommentarer:

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Sött som karameller!

Annelie sa...

Hej,
Vad kul att du tittade in hos mig. Jag följde tipset från Anna Drotts blogg och tyckte det var trevligt här hos dig. Det är så kul när man hittar nya bloggar :)
Tack för dina komplimanger om foton och tårtor...det är mina 2 största hobbysar sen några år bakåt. Önskar det gick att leva på att fota och baka tårtor (dock äter jag inte tårtor egentligen, bara nån liten bit beroende på vad det är för fyllning..tycker inte det är så gott med grädde och sånt). Det är ju mest dekorerandet som jag tycker är kul :)
Ja, visst är det lite konstigt när ens barn plötsligt är så stora och inte är hemma på samma sätt längre. Min son har gjort lumpen sen augusti, så jag börjar smått vänja mig vid att han bara är hemma helgerna, men nu när han blev sjuk så har jag inte träffat honom på ett par veckor.. men till helgen kommer han hem :)
Jag vill också passa på att säga grattis och vad du är duktig som har lyckats gå ner i vikt. Jag vill också det och har börjat promenera mera, tänka mer på vad jag äter osv... körde GI för några år sedan och vet att det funkar,men konstigt nog klarar jag inte av att "ta tag" i det igen. Blir så trött på mig själv! Men jag kanske finner inspiration här hos dig *hoppas* :)
Ha en bra dag.
Annelie

Petra sa...

Åh, jag blir genast sugen att testa detta.
Grattis till din fina viktnedgång.

Daniel sa...

Så härligt!

Vårda läpp å händerna väl nu!

Maribella sa...

Mmm, recension?
Lika gulligt som det ser ut?