tisdag 15 september 2009

Vem fan har transfer kl 05.35?


Mår illa av trötthet. Note to self: kolla flygtid vid bokn. Idag kommer Gi&hälso bilagan, har drömt mardrömmar. Ful bild?

5 kommentarer:

Cornelia sa...

Nu har jag inhandlat Expressen med bilaga!!! Jättefint reportage tycker jag!

Unknown sa...

Jag såg dig i tidningen idag!! Vad kul!! Jag hade inte snappat upp att du skulle vara med:-) Du är så himla duktig som gått ner så mycet på så kort tid tycker jag:-)
Jag kämpar vidare, i något makligare takt..:-)

Anonym sa...

Hej Malin!

Köpte GI Hälsa idag, du är så superduktig. Tänk att du har börjat träna också;) vad är afrodans? Låter spännande. Hoppas ni har haft en bra resa. Ska bli så roligt att ses nästa fredag. Nu kommer jag följa din blogg, visste inte att du hade en, jag som älskar att läsa bloggar. Har skaffat en själv men ännu inte börjat blogga för jag vet inte vad jag ska skriva om.

Kram
Iréne

Anonym sa...

Hej Malin! Verkligen inspirerande att läsa om dig i bilagan, nu kommer bilderna av dig att hamna på mitt kylskåp :)Har försökt detta med GI men mitt problem är troligen att jag äter för lite under dagarna. Nu fick jag ny inspiration från att läsa om dig. TACK!
Med vänlig hälsning
Anki

GI-Malin sa...

Iréne: Kul att du hittat hit! det ska verkl bli kul på fredag!

Anki: Kul att jag inspirerar! Jag blir rörd och jätte glad. Hoppas att du kan "få till det" Gi är super! Var inte rädd för fett bara! det kan va det som ställer till det. Det är lite konstigt i början att ställa om sig. Jag har varit fetträdd i flera år men mår nu mkt bättre.
Välkommen tillb.