lördag 30 januari 2010

Dag 2

Tur att det är lördag säger jag bara. Det här är tufft.
Kl 11.15 tog jag en chokladtoffe shake, riktigt god. Sen åkte jag och Fanny till Sickla. Det var tungt, dels pga dofterna överallt och för att jag kände mig svag i kroppen. Sen kickade migränen in. Fick tabl av Fanny och satt och vilade på H&M när hon gick runt.

Fanny fick Mc Donalds till lunch som hon käkade i bilen på väg hem. Jag kunde känna doften av paneringen på kycklingen...höll på att köra åt sidan och slita av henne den flera ggr. =)

Hon tjata flera ggr om att så här kan du inte hålla på, du måste äta, du är ju gift och duger bra som du är ju. Klok flicka det där. Tur att hon har fått lite vett i a f.

Väl hemma tog jag en chokladshake, mkt god. Det var i sista stund, höll på att tuppa av. Vilket jag gjorde lite efter jag druckit den. Somna i soffan.

Till middag blir det en varm soppa, kycklingsoppa. Undrar om den kommer att va lika god som ungarnas hemmagjorda pizza? som de får fixa själva, där går gränsen. =) Har inte kissat lika mkt i dag men inte druckit lika mkt heller...

Jag är lite vimsig, det blev en grönsakssoppa...tog fel till mig. F fick en kyckling däremot..den var inte lika god som grönsakssoppan.

Ps det är xtravaganza shaker...500 kcal/dag

2 kommentarer:

Innerjoin :) sa...

Det längsta jag kört var 8 veckor....det var första gången, då var det lättast...Sedan har det varit 5 veckor, och nu senaste 2 gångerna 2 veckor...För mig är första dagen värst, men för många är det den 3:dje dagen - men har man kommit förbi dem så brukar det gå bra. Ibland är det ganska bra att dela upp sopporna så man tar halva soppor, fler gånger under dagen...Kom ihåg att dricka minst 4 liter vatten/dag! Det är otroligt peppande att väga sig, det som gör att man fortsätter...Tyvärr har jag ju gått upp varje gång, sakta men säkert....Denna gång har jag dock börjat vv:a (börjar på allvar med det på måndag, nu har jag trappat upp)så nu ska baske mig kilona stanna borta forever!!! Lycka till igen!! *kram*

Helene sa...

Det är alldeles för få kcal!! kommer nog inte hålla i längden, träna bort kcal istället, jag äter GI 1300/dg och tränar bort 400/dag och går ner ca 0,4/dag nu........

Kan du inte äta rätt mat istället? kroppen kommer att ta stryk.....